Bio předpověď na rok 2011

19.01.2011 13:40

 

Co nás v letošním roce čeká a co nás nemine
Autor: www.bio.cz

2ededf40025e18d5f045f0d49bc4679a716b91f4 
 

01.01.2011 00:00

Numerologický výklad kombinací čísel roku 2011 říká, že sice letos můžeme být jedničkou v mnoha ohledech, ale ještě navíc připomíná fakt, že ve dvou se to lépe táhne. V celém tomto tisíciletí už nebude z pohledu numerologie jednoznačnější konstelace pro partnerství.

 
Vzpoměňte si, jaké máte potěšení z toho, když potkáte „dobrou dvojku“ nebo se seznámíte s „hezkým párem“, takže v tomto roce nezapomínejte při všech vašich aktivitách myslet na vaši druhou půlku, ať je to životní partner nebo partnerka, přátelé, partner nebo partnerka v podnikání, kolega a kolegyně v práci, dítě při vašich pokusech o výchovu, druhá strana sporu nebo vaše druhé já. Mějte na mysli, že radost se násobí, pokud jste to právě vy, z koho se okolí opravdu těší. I Slunce a Měsíc se 4. ledna připomenou jako harmonický pár.
 
V roce 2011 bude vládnout Venuše, skrze kterou se zkrátka učíme, jak život žít tak, aby stál za prožití.
 
V oblasti technologií a na internetu můžeme v tomto roce očekávat úspěch ve všem, co je bi, duo nebo di. Šanci tak mají projekty bio.cz, joindiaspora.com nebo prodej procesoru Intel Core Duo. Ale pozor, duo Šťastný – Svoboda naopak (nejen) na internetu zcela propadne, důvod je jediný, šanci mají v tomto roce totiž pouze ryzí vztahy a informace. 
 
Neočekávejme naopak uvedení něčeho zásadního, co začíná písmenem i (áj). Na neurčito tak bude odložený například vývoj nového softwaru iEgo. Klesnou prodeje einPhonu. Seznam.cz zaznamená atak na dlouhodobě první vyhledávací pozici slova sex slovem láska a prvním klíčovým slovem
ve vyhledávání na Googlu bude slovo sdílení, v angličtině share. Oblíbené Rádio 1 se pravděpodobně změní na Rádio 2 včetně jeho obsahového zaměření .... nově z něj může být internetová seznamka.
 
Úspěšné prodeje na bio.cz můžete očekávat tehdy, pokud si osvojíte marketingovou kouzelnou formulku typu dva v jednom, dva za cenu jedné nebo dvojí potěšení. Chystáte-li se něco nabídnout nebo směnit, učiňte nabídku vždy dvakrát, a to s odstupem dvou hodin, dvou dnů, dvou týdnů nebo dvou měsíců.
 
Dobře se povede všem obchodům z druhé ruky, sociálním sítím druhé generace, seznamkám a podvojnému účetnictví. Restauratéři zaznamenají zvýšené objednávky dvojtého pressa, pivo se bude pít z tupláků. Česká republika se může opět těšit na dvě vlády v jednom roce.
 
Především na jaře můžete úspěšně uplatnit pravdilo dvou nohou. Podstata pravidla tkví v tom, že pokud přešlapujete na jednom místě, seberte se a po dvou nohou popojděte nebo rovnou odejděte.
 
Biozemědělce čeká extrémně úspěšný rok. Býky, které ovládá planeta Venuše, přepadne nečekaná vlna energie, a tu budou přenášet nejen na domácí hospodářství, ale také na okolní farmy, zákazníky a návštěvníky. Pozor si ovšem dávejte na voly. Podle některých astrologických předpovědí se bude samovolně oddělovat zrno od plev, třídičku ale raději neprodávejte. Radikálně klesne poptávka po mouce dvojnulce, vícezrnné produkty naopak zaznamenají nárůst, a to již v době Velikonoc. Ti, kteří se rozhodnou pěstovat bio konopí, se budou těšit dvojnásobným výnosům nejen díky zvýšenému zájmu zhýčkané biokomunity, ale také díky tomu, že konopí je dvoudomá rostlina. V boj s větrnými mlýny se však může změnit jakýkoli pokus o likvidaci kopřivy dvoudomé, takže raději aplikujte permakulturní přístup a z problému vytvořte výhodu. Obzvlášť dobré prodeje kopřivy pak zaznamanají obchodníci aktivní v Ústeckém kraji a kočovní prodejci, kteří
se omylem vyskytnou poblíž neonacistického srazu nebo domácího zápasu Baníku Ostrava. 
 
Podle čínského kalendáře v únoru přebírá kovový zajíc vládu od kovového tygra. Kombinace roku 2011 a zajíce nám naznačuje, že poslouchat máme dvěma ušima a ne jedním kolenem :)
 
 
Veselý nový rok!



 

Autor: Adéla Kubíčková |