AA Michael - Roztáhněte svá křídla a vzneste se

08.03.2011 16:29

přijala Rev. Michelle Coutant 

 

 

Drazí,

nastal čas, kdy si každý z vás musí zvolit, zda chce moudře využít svůj čas. Váš čas ve třetí/čtvrté dimenzi se tak zrychluje, že musíte v každém okamžiku volit jak získat z každé příležitosti, která je vám nabídnuta, co nejvíce. Jak využijete této neobyčejné příležitosti na nanebevstoupení? Jak byste se rozhodli využít své vlohy a nadání pro naplnění vašeho božského poslání? V každém jednotlivém okamžiku si můžete zvolit svou realitu, a můžete si zvolit, které své talenty a která nadání budete sdílet se svými bratry a sestrami. Můžete si zvolit, kolik ze svého božského poslání každý den naplníte a kolik z něj naplníte v tomto životě. Máte volbu. My vás žádáme, abyste roztáhli svá křídla a vzlétli, drazí. Žádáme vás, abyste vykročili ze své zóny bezpečí a abyste nás poprosili o pomoc ve vašem úsilí. Pamatujte, abyste získali naši pomoc, musíte pracovat pro nejvyšší dobro, s čistými úmysly ve vašich posvátných srdcích.

Žádáme vás, abyste překročili svůj strach, drazí. Strach oslabuje, ochromuje a neslouží vašemu nejvyššímu dobru. Žádáme vás, abyste vstoupili do svého matrixu, tak, jak jsme vás to naučili, a konkrétně se zaměřili na osvobození se od strachu. Rozšiřte svůj matrix a chtějte vidět skvrny, temná místa, která jsou strachem. Ve jménu božské přítomnosti Já jsem, si představte fialový plamen a transmutujte tento strach. Představte si fialový plamen, který bude sledovat váš strach až k jeho zdroji a přemění jej. Udržujte tento plamen, dokud svůj matrix nevyčistíte v přítomném okamžiku. Potom naplňte sebe sama Božským světlem a přesně správným množstvím vyšších aspektů prvních sedmi paprsků pokoje a milosrdenství a vyvolejte paprsky osm až dvanáct. Dělejte to každý den, drazí, a zjistíte, že jste proměněni a budete se pohybovat vpřed v klidu a milosrdenství, a protože jste prosili o klid a milosrdenství, zjistíte, že bez námahy vystoupíte z vaší bezpečné zóny.

Představujte si to, čeho si přejete dosáhnout, představujte si sebe sama jak toho s láskou a radostí, s velkou touhou a s velkým úspěchem, dosahujete. Strach nemá místo v srdcích těch, kteří naplňují sebe sama bezpodmínečnou láskou a radostí. Říká se, že dokonalá láska zahání strach. Je to tak, drazí. Držte se správného způsobu myšlení a dovolte mu, aby vám pomohlo, když s láskou a radostí ve svém posvátném srdci tvoříte.

Mnozí z vás jsou unavení, mnozí netrpěliví, mnozí jsou zastrašení, a my vás žádáme, abyste šli takový kus cesty. Žádáme vás, abyste důkladně pátrali, a uvědomili si, že žijete v Kosmickém okamžiku, který nemá obdoby. A přece existuje iluze času, je pořád tady, a vy musíte stále fungovat v rámci tohoto parametru. Hledejte bezpodmínečnou lásku, hledejte radost, pátrejte po míru, harmonii a hojnosti. Představujte si. Představte si a stále si představujte to, co chcete stvořit, nikdy neuhněte od toho, po čem nejvíce toužíte, od toho, co jste se rozhodli vytvořit pro své nejvyšší dobro a pro nejvyšší dobro všech. Vaše realita se změní, a vy zjistíte, že žijete nebe na zemi. Je to možné, drazí, a to je to, proč jste tady. Přišli jste, abyste stvořili nebe na zemi, nejprve pro vás samotné a potom pomůžete vašim bratrům a sestrám a všem formám života. Přišli jste sem, abyste pomohli matce Zemi ve vzestupném procesu, protože jste si vybrali vystoupat s ní.

Pamatujte, že jste nejmocnějšími bytostmi světla. Máte k dispozici přednosti a kvality, do kterých jste dosud nepronikli, přednosti a kvality, které jsou vám v této chvíli neznámé.

Tiše seďte a zhluboka dýchejte a rozšiřte uvědomování si svého Já, toho osobního světelného těla, které je vámi. Ponořte se do světla a prociťujte, jak naplňuje vás i vaše nejbližší okolí. Pozorujte, jak se vaše Já stále více rozšiřuje, až jste tak vysocí jako váš dům. Pozorujte, jak vaše Já jasně září, jak rozšiřujete a vyplňujete své okolí. Rozjasněte své světlo, drazí, a naplňte sebe sama Božským světlem a dvanácti paprsky. Ponořte se do kosmických paprsků; do slunečních, galaktických, univerzálních, multiuniverzálních a kosmických paprsků. Nevadí, pokud jim dáváte konkrétní jména. Můžete je nazývat jako skupinu, a prosit o klid a milosrdenství, tak jak jste zvyklí. Prociťte svou sílu. Prociťte svou přítomnost, toto zářivé Božské Já, které je neohraničené, rozpínavé, které je zářivou pochodní, jehož myšlenky jsou tak mocné, že ovlivňují každou formu života i matku zemi. Využijte tyto myšlenky, drazí, pro vaše nejvyšší dobro i pro nejvyšší dobro všech. Využijte to světlo, kterým jste. Přijměte hojnost a Boží milost, kterými jste. Radujte se ve světle nádhery Božského Já, kterým jste. A teď, drazí, rozšiřte svou podstatu, tu nádhernou světelnou bytost, a obklopte matku zemi, naplňte sebe sama Božským světlem bezpodmínečné lásky, a šiřte, šiřte, šiřte tuto lásku, aby pokryla planetu a naplnila matku zemi. To jste vy, drazí. Zhluboka dýchejte a buďte si toho vědomi. Není obtížné rozšířit své světlo, aby vyplnilo sluneční, galaktické, univerzální a multiuniverzální úrovně Kosmu. Udělejte to nyní, drazí, a vězte, že jste to vy. Vy všichni jste dílem stvoření a můžete šířit své vědomí a svou podstatu a naplnit vše, co bylo stvořeno.

Strach nemá místo v realitě skvělých a nádherných božských bytostí. Je to iluze, a je na vás, abyste ji překročili. Je to iluze reality, kterou můžete nechat za sebou, a můžete to udělat okamžitě. Právě v této chvíli, máte volbu nasměrovat své myšlenky ke svému největšímu dobru a k největšímu dobru všech. Soustřeďte se, snažte se zůstat v přítomném okamžiku a nechejte za sebou vše, co už vám neslouží. Jste mocnější, než si myslíte.

Vzývejte nás, drazí. Řekli jsme vám, že musíte udělat první krok, a my vás pozvedneme a vzneseme se společně. Je to tak, drazí. Pronikněte do velikosti, kterou jste, pronikněte do bezpodmínečné lásky, diamantové částice, radosti, míru, harmonie, a naplňte své božské poslání. Buďte velkou božskou bytostí, Kosmickým paprskem světla. Jsme zde s vámi, abychom vám pomáhali v tomto velkolepém úsilí.

Já jsem Archanděl Michael a přináším vám tuto pravdu.

Zdroj článku : Michel Coutant, www.transformingradiance.com

Můžete kopírovat a sdílet s Láskou a požehnáním. Prosím kopírujte tuto zprávu v její celistvosti, vyjádřete vděčnost Archanděli Michaelovi prostřednictvím Rev. Michelle Coutant

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila pro www.transformace.info Iva M. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.