AA Michael: Časově zakódované posuny a překalibrování srdce planety na kosmické světelné frekvence

02.07.2011 17:24

 

Nové pozemské energie na červen 2011

Archanděl Michael prostřednictvím Celie Fenn

 

Milovaná Rodino Světla, na jaké jste to cestě v této době, když cestujete ve stroji času do nové reality a nové časové osy Země. Ano, mnozí z vás si uvědomují, že to, čemu říkáte „život“ na Zemi je pouhým pohybem skrze Čas a Prostor, které se podílejí na probíhajícím příběhu Evoluce. Jste nekonečné Bytosti Světla a na této planetě Zemi můžete zakusit časoprostor tak, že budete cestovat skrze Hvězdné Brány a světelné trajektorie, které zastupují rozdílné úrovně zkušeností, kterým říkáme „Světelné Dimenze“.

 

V červnu letošního roku vstupujete do Hlavního Časového Kódu Posunu, který uvolní a odstraní staré časové kódy a nahradí je časovými kódy nové reality, které potom uvede do rovnováhy během překalibrace planetárního srdce na kosmické světelné vibrace. To se stane před a během úplného zatmění měsíce 15. června a bude směřovat ke slunovratu 21. června.

 

Úplné zatmění měsíce a překalibrace posvátných míst a uzlových bodů mřížky srdce planety

 

Milovaní, při minulé rovnodennosti, v prosinci roku 2010, se Země posunula na  novou časovou osu pro pátý rozměr. V  období posledních šesti měsíců se Země usadila ve svých nových frekvencích a své nové trajektorii, která ji propojuje s bránou času roku 2012. Ale v současnosti, a začalo to se zatměním měsíce, bude planetární srdce překalibrováno kosmickými frekvencemi světla prostřednictvím časového kódu posunu, který se zaměří na dva body planetární mřížky - komplex Stonehenge v Anglii a Gizu v Egyptě.

 

Posvátná místa na Zemi fungují jako uzlové body na světelném těle Země. Mnohá z těchto posvátných míst byla v minulé trojrozměrné realitě zneužívána, ale v posledních letech jsou čištěna a přelaďována na vyšší rozměry, aby byla připravena opět fungovat jako příjemci kosmického světla a kódů v těch klíčových bodech, ve kterých byla na planetě umístěna.

 

Lunární kódy, které se spouštějí při úplném zatmění měsíce, přinášejí časové kódy nebo pokyny pro cestu Země skrze Čas a Prostor. Lunární kódy jsou ukryty hluboko v podvědomí duše planety, a poskytují plán nebo šablonu pro projevení ve vnější nebo sluneční realitě. V průběhu tohoto klíčového posunu, budou staré kódy pro projevení třetího rozměru kompletně nahrazeny novými kódy platnými v nové pozemské realitě Míru a Světla.

 

Zákony třetího rozměru ze starých časů zakódovaly energie Odloučení a Individuálního ega sobectví. Byla to Ohraničená Realita založená na Lineárním Čase a výrazně oddělená od toho, čemu říkáte Příroda. Upevnily se tím v hloubce uložené energie viny, poranění, utrpení a potřeby spásy. Tato touha po spasení vede ke vzniku mýtů o Vykupitelích a Mesiáších, a brání vaší vlastní svrchované moci, aby se vytvořila a projevila.

 

Zákony Nové Doby kódují energie Jednoty a Propojení na všech úrovních. Zakódují spirálovou a periodickou moc rozpínání časoprostoru, jako je tomu ve vyšších dimenzích, a umožní opětovné spojení s Přírodou a Planetou jakožto Světelnou Bytostí. Posílí individuální Svrchované bytí, aby se spojilo se Společenstvími Světla, aby jim pomohly při Pře-tvoření Země jako Multidimenzionálního Domova pro Nové Bytosti Světla, které jsou kombinací Lidí a Andělů, kterými se stáváte.

 

Všechna posvátná místa byla původně zakódována v souladu s plány na Multi-dimenzionalitu, ale to vše bylo ztraceno poté, co lidstvo upadlo do Třetího Rozměru a začalo se vzdalovat od čistého Světla Kosmického Srdce. Nyní, milovaní, když se navracíte, tato posvátná místa se opětovně spojují a znovu se probouzí jejich Světlo a původní Záměr. Prosím, pochopte, milovaní, že kvůli čištění a léčení není nutné zničit Zemi nebo její posvátná místa. Toto čištění a léčebný proces probíhá, protože Země se slaďuje s Kosmickým Srdcem a postupuje na své Cestě skrze zbývající Hvězdné Brány let 2011 a 2012.

 

Nedávno jste byli seznámeni se souhvězdím Hadonoše a 13. domem hvězdného zodiaku. Když začne zatmění měsíce, měsíc v souhvězdí/v domě Hadonoše vystoupí nad Stonehenge a aktivuje Časové kódy v tomto komplexu, které se postaví do jedné řady s frekvencemi Kosmického Světla. Ve stejné době bude aktivován i komplex v Gíze a v procesu překalibrace dojde ke sjednocení. Následně budou tyto Nové Časové Kódy přeneseny skrze systém planetární mřížky, který formuje Světelné Tělo Země, a všechna připravená posvátná místa společně s uzly, budou aktivována a překalibrována na Nové Časové Kódy.

 

Energie Hadonoše v sobě nesou Kódy pro Léčení, Transformaci a Podporu, a tato energie bude prorůstat i Mřížkami a přitom přinášet to nejpotřebnější léčení a podporu těm, kteří otevřou svá srdce léčivým energiím Hadonoše, protože budou zasvěceni do Vědomí nové pětidimenzionální Země!

 

Láska a mír jsou frekvencemi světla

 

Milovaná rodino světla, po úplném zatmění měsíce nastanou během rovnodennosti 21. června velmi mocné okamžiky přeladění a překalibrace. Ti, kteří umožnili, aby se jejich světelná bytost překalibrovala na nové časové kódy, zjistí, že se přesunuli na frekvence Lásky a Míru. Ale ti, kteří tak neučiní, ulpí ve třetím rozměru reality, protože jejich verze časoprostoru již nebude podporována vnitřními kódy, urychlí se borcení iluzí, které se stanou jasnější a zřejmější. Vskutku může vzniknout strach a panika mezi těmi, kteří ještě nedokážou vnímat tyto nové vibrace vytyčované budoucí Země projevující se v Teď.

 

Máme pravdu v tom, že Láska a Mír jsou frekvencemi světla. Nejsou to emoce ani pocity jako takové, jde o sladění se světelnými  kódy, které přenášejí informace Božské tvořivé vůle. Ti, kdo vstupují do multidimenzionálního vědomí se učí, jak sami sobě dovolit odevzdat se proudu Božského světla a Boží vůle, a jak vstoupit do frekvencí Míru a Lásky.

 

Milovaní, pro to, abyste mohli existovat na frekvenci lásky, se nemusíte prokazovat nebo na sobě pracovat nebo být něčím, čím zatím nejste. Vy jste Láska a vyzařujete Pravdu, a k tomu stačí,když se prostě spojíte s frekvencí Boží vůle a kosmického světla. Není se čemu učit ani co dosahovat, prostě jen dovolte světlu, aby vámi proudilo, protože jste se stali „očima Boha“. Božská inteligence se projevuje jako Láska skrze vás! Stane se tak, když toto světlo a toto nastavení jednoduše jen připustíte!

 

Milovaní, být na frekvenci Míru neznamená jen ukončení války a agrese. Je to posun na vibrace Božského míru, který proudí ze srdce Boha. Když těmto vibracím dovolíte, aby vámi protékaly… stanete se navždy Božským Mírem. Na této nové Zemi budete s Mírem propojeni a stanete se Mírem.

 

Nový časový kód bude podporovat proces posunu na tento proud a frekvenci světla.

 

Je to jednoduše okamžik velké radosti a světla a lásky, drahá milovaná rodino světla! A my slavíme spolu s vámi!

 

A tak vám přejeme, abyste si na této nové cestě užili radost a dobrodružství. Myslíme si, že vás snad v této chvíli můžeme nazývat „Navigátory Času“ a zároveň „Pracovníky Světla.“ Protože, když pracujete se světlem a časovými kódy, zároveň navigujete časové brány pro loď času Země na její nekonečné cestě světla!

 

Já jsem archanděl Michael

Zdroj: https://starchildglobal.com/, Celie Fenn

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Iva M. ( www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.