AA Michael: 20. leden 2014: Důležitost uzemnění

27.01.2014 22:36

20. leden 2014: Důležitost uzemnění
ARCHANDĚL MICHAEL prostřednictvím CELIE FENN

 

Byl to intenzivní a spíše chaotický začátek roku 2014! Poslední úplněk ve znamení Raka/Kozoroha a vlna energie slunečních erupcí způsobila, že sílu těchto energií vnímal každý. Přídavkem k tomu je ještě přímé napojení přicházející energie Podstaty, o které mluvil Archanděl Michael. Je to prapůvodní energie Země, která vytvoří nový vztah lidstva k přírodě. Je to skutečně období vzrušující a intenzivní změny.

Nejčastější otázkou, kterou dostávám od lidí je, jak zvládnout tyto silné energie. Odpověď se vždy skládá ze dvou bodů – buď bdělý, vědomý a uvědom si co se děje. Buď plně uzemněný, což je vlastně to stejné!

Pojďme se nyní stručně podívat, proč tyto energie vnímáme tak intenzivně. Zaprvé… Slunce. Jsme v období, kterému se říká „Sluneční maximum“, znamená to, že Slunce nepřetržitě vysílá silné erupce, který přichází na Zemi. V metafyzické terminologii to znamená, uvolnění slunečních světelných kódů nebo informace, která je absorbována Zemí a těly, ale I světelnými těly všech živých bytostí na Zemi. Pokud je vaše světelné tělo plně aktivováno na Úroveň Sluneční Energie, pak tato informace je absorbována do světelného těla a vysílána přes podvěsek mozkový a meridiány do vašeho fyzického těla. Pokud jsou tyto světelné kódy v určité síle, pak to může vyvolat neklid ve vašem těle. Je to z toho důvodu, že Galaktický Systém Člověka je zkonstruován tak, aby UZEMNIL tyto energie nebo je spustil do Zemské Mřížky. Galaktický Člověk nebo Nový Člověk je Mostem mezi rozdílnými stupni a dimenzemi.

Toto dobře funguje, pokud je člověk dobře uzemněný a dovolí, aby tyto energie přes něj prošly do Země, kde jsou absorbovány a využity. Pokud nejste dostatečně uzemněni, pak se projeví to, čemu se říká „symptomy vzestupu“. Pokud intenzita této energie nemůže být uzemněna, pak koluje ve vašem energetickém systému a aktivuje tak všechny vzorce, kterých se na určité úrovni držíte. Nejčastější je, že se tato energie drží v druhé a třetí čakře, kde se nachází emocionální a mentální úroveň a vaše bytost tvoří pak “staré vzorce”. Hodně slyším, jak lidé říkají, “Myslel jsem, že jsem to už vyčistil, ale ono se to opět vrátilo”! Ano, vyčistili jste to, ale intenzitou energie to bylo opět zaktivováno, ale ne proto, že by to bylo potřeba opakovaně čistit, ale protože tato energie je hlavně kreativní a potřebuje tvořit. Takže pokud netvoříte nic nového, pak se jednoduše tvoří to staré stále znova.

Takže je to skutečně na nás, začít nově tvořit a uzemnit toto nové tvoření. Tato energie je tu proto, aby nás podpořila, ale my musíme vkročit do té Nové Reality a do nového vztahu s Přirozenosti. Pokud vidíte, že se objevují staré vzorce, proč neřekněte jednodušeNE a jděte dál. Nedávejte jim energii, posuňte se k něčemu novému a uzemněte tuto energii v nové tvořivosti a ne to stejné a staré znova a znova.

Je to stejně jednoduché jako s naším vývojem psychologie 20. století - vypadáme, jako že si uvědomujeme, že se potřebujeme uzdravit a postoupit už na vždy. Vlastně, v Nové Realitě potřebujeme přijmout, že pokud se soustředíme na PŘÍTOMNOST… TEĎ… pak minulost není problém. Nemusíme to přetvářet znova, jednoduše řekněme NE, pokud to vidíme přicházet. Můžeme se rozhodnout, ale je nutné být bdělí a vědomí, abychom si uvědomovali, jaké možnosti jsme zvolili.

Tímto způsobem můžeme plně vkročit do Možnosti Vzoru Nového Galaktického Člověka a užít si tak sílu tvořivé síly Slunečního Světelného Kódu, která přichází na Zemi. Musíme se ale ujistit, že tato energie neuvízla v emocionálních a mentálních vzorcích z minulosti, ale je jí umožněno procházet do nově vytvořené reality.

 

S celým tím šťastným “Slunečním tančením”, kterým jsme prošli, jsme také Tancovali podle Měsíčních energií. Úplněk ve znamení Raka měl obzvláště vysoký potenciál Solární aktivity, právě proto, že byl v Raku… vodní měsíc. Měsíce ve znamení vody aktivují proud emocí a pocitů, obzvláště týkající se Domovů a Rodin. Takže v posledních dnech jste mohli pociťovat intenzitu těchto energií. Je to energie kreativní a pocitová. Mohli jste se cítit „naměkko“ a mohlo se vám chtít kdykoliv plakat. Mohli jste pociťovat intenzivní opuštěnost nebo zlobu, nebo jakékoliv množství energie. Ano… oslavujte, že se opět spojujete se svými city.

Ve staré realitě jsme byli "mentálně" ponořeni do populární kultury televize a medií, kdy jsme často nebyli schopni rozlišit, co jsme skutečně cítili a kdy jsme byli pod kontrolou rozumu a vysílaní medií, která nás vybízela cítit. Nyní, jak se probouzíme, začínáme se seznamovat s vlastními city, které mohou být v některých chvílích velmi intenzivní. Učíme se srovnat s intenzitou a nedovolit si, abychom se stali nefunkčními nebo agresivními. Raději oslavujte sílu, která prochází těmito city!

V Nové Realitě je nutno, abychom byli Silní a Uzemnění. Jsme Mistři Světla a Sluneční Bojovníci. Je nutno neustále se rozhodovat, tvoříme tak v každé chvíli! Tato Nová energie Podstaty “Duchovního lesa” se domáhá s námi pracovat, tak aby tvořila a projevovala se v Zemské podobě a aby se nově projevila ve hmotě a obtiskla Boží Inteligenci Tvořivosti a nové Světelné Kódy.            

Je to vzrušující, silné a náročné období pro Planetu Zemi. Jak se posouváme k Nové Planetě Země, uvědomujeme si, že jsme to my, kdo tvoří to Nové každým svým učiněným rozhodnutím.

 

© Celia Fenn,   https://www.starchildglobal.com.

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky přeložila Renata H. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem a to za podmínky, že u reprodukovaného celku bude připojeno celé znění této “Poznámky” včetně aktivního odkazu na výše uvedené webové stránky. Děkujeme za pochopení a respektování této podmínky.