25. KT 2015

16.06.2015 22:30

 

Zdravím vás, milovaná posvátná srdce,

 

 

dnes přináším pouze kratičký příspěvek, který však považuji za důležitý. A i když se na vás astrologie možná už příliš nevztahuje, tak by se to možná mohlo hodit i vám, protože nejsme ostrovy samy pro sebe, ale den co den (většinou) jsme v kontaktu i s druhými lidmi... tak kdyby to na nás odněkud "baflo". :-) Jedná se o astrologický výklad Ondřeje Habra a jmenuje se Saturn zpátky ve Štíru.

 

A pak ještě malé upozornění. Tento týden (nejspíš v pátek) zveřejníme na Kryon webu překlad jednoho staršího poselství, který se jmenuje Filtry lidských majáků a považuji jej za obzvlášť důležitý, protože je o tom, co všechno "filtruje" a tedy i zeslabuje, manipuluje a deformuje naše světlo. Bez těchto filtrů má naše světlo daleko větší sílu a tak může uspíšit řešení těch nejzásadnějších otázek a problémů, kterých je stále ještě "požehnaně"... takže i pokud nejste pravidelnými návštěvníky Kryon webu, tentokrát si to nenechte ujít - pokud by to s vámi nerezonovalo, odložit to můžete vždy, ale věřím, že to je opravdu přínosné. (19.06.2015 - přidávám odkaz - channeling se jmenuje Filtry lidských majáků a ukazuje na předpojatosti, které oslabují naše světlo - jejich odstranění nejenže pomůže světu k rychlejším, hlubším a soucitnějším změnám, ale velmi prospěje i našemu vlastnímu vnitřnímu klidu a mírumilovnějšímu životu.)


Více zde: https://kryon.webnode.cz/news/cerven-2015/

 

Příští týden mě čeká dovolená, tak už se moc těším, jak načerpám nové síly a třeba i inspiraci na nějaké další psaní či jiné tvoření...

Mějte se moc krásně,

 

 

M.