Zamyšlení na 21. KT 2017 a nová kniha

21.05.2017 19:44

Milovaná Posvátná Srdce,

 

 

stále jsem ponořená do knih (překládám, vzdělávám se a rozvíjím), ale už se mi po vás zastesklo. A jak tak sleduji synchronicity kolem, které přinášejí nečekaná řešení, setkání, odpovědi a velkou porci radosti, vzpomněla jsem si na to tolik omýlané: "Nevyzpytatelné jsou cesty Páně." Co v jednu chvíli může vypadat jako neřešitelný problém či doživotní nepřátelství, může se přeměnit na nečekané řešení, tolik vytoužený výsledek či naprosto nečekané přátelství. Někdy to, co se zdálo být přátelstvím či partnerstvím trvajícím navěky, může být důležitým okamžikem spojení, které přetrvá, ale už bez dalšího fyzického kontaktu. 

A tak lidé, bytosti, věci a události přicházejí a odcházejí. A je to stejně přirozené jako dýchání. Co již neslouží a nemá své opodstatnění, nechme volně odejít. Netřeba lpět. Bude-li to vhodné, vrátí se to. Pokud ne, nemělo by smysl to držet zuby nehty. Vedlo by to jen k oboustranné bolesti. Takto si můžeme ponechat to krásné v sobě a za to ne tak pěkné poděkovat...

 

A co u vás? Jakou formou k vám přicházejí synchronicity? A kdo nebo co je u vás právě teď "na odchodu"? Čí synchronicitou a požehnáním jste vy? Lpíte na něčem, nebo volně dýcháte a plynete?

 

A ještě bonus - právě vyšel můj překlad další z Kryonových knih, tentokrát knihy zcela mimo pořadí s názvem Lidská duše odhalena aneb Cesta do tajů za závojem. Velmi zajímavý vhled do fungování duše a vůbec celého tohoto systému. (Ta úvodní fotka je autorky zmiňované knihy.) Vřele doporučuji a přeji vám nádherný start do dalšího týdne.