A opět pár slov před dalším rokem, tentokrát již 2017

20.12.2016 11:44

 

Neplánovala jsem to, ale když jsem zasedla k počítači, abych se s vámi podělila jen o pár vět, tak vidím, že už je to přesně rok od posledního mého článku. Zajímavá souhra. Ale není divu, za pár hodin nás čeká slunovrat, tak člověk rozjímá... a navíc závěr roku často přinese i mnoho bouří, otřesů a nečekaných zvratů. Jsme neklidní, vyčerpaní a klid v nedohlednu... A přesně proto tu nyní sedím, abych vám řekla, že jsme v tom všichni společně. Jakkoli si můžete připadat izolovaní a "na všechno sami", není tomu tak.

Letošní závěr roku navíc mnohým lidem přinesl ještě další velmi nepříjemné překvapení, které nás výrazně zasáhlo - od nás samých. Možná nyní nevíte, o čem mluvím, ale vězte, že mnozí z nás se potýkáme s obrovskou vlastní nevyrovnaností, vztekem, zoufalstvím a velmi "nesvětelnými" reakcemi. Sami sobě jsme protivní a úplně nepochopitelně si svůj vztek vybíjíme na svém okolí, po čemž následuje klid a snaha to vše zase napravit. Pokud se to děje právě vám, pak není třeba opět reagovat přehnaným protipólem. Vězte, že to je výsledkem obrovské vnitřní přeměny a očisty. Odchází (snad už naposled v takové intenzitě) vše staré, co nás táhlo ke dnu. Je to završení osobní rekalibrace a příprava na náš další úkol. Pro ty, kteří tím projdou, je už vidět světlo "na konci tunelu"...

Ani příští rok (ani ty následující) nebudou "křišťálově čisté", lehké a snadné, ale po dokončení naší osobní rekalibrace už bychom měli věci zvládat s mnohem větším klidem a nadhledem. Bouře budou přicházet a odcházet, ale my budeme jako skutečný maják... a to bude signál, že už jsme připraveni. A nám se objeví to pravé dokonalé "místo", kde jsme zapotřebí. Ukáže se, kudy dál. A mnozí k nám začnou sami přicházet jako žízniví ke studni. Přijdou si možná pro radu a možná jen proto, aby byli v naší přítomnosti. A každý takový člověk, když odejde "občerstven", je znamením, že to je přesně "to ono", že jsme tam, kde máme být.

Takže pokud vám teď je (nebo ještě před pár dny bylo) opravdu mizerně (psychicky i fyzicky) a sypete si popel nahlavu, pak v klidu vydechněte, odpočiňte si a vězte, že vše je v nejlepším pořádku. A ještě jeden typ pro vás mám - není možná nijak překvapivý, protože je to starodávná tradice, ale rozhodně stojí za připomenutí. Je to takové připomenutí od Dr. Amber Wolfové, zvané Mele´ha (její jméno z dob Lemurie, které jí znovu připomněl Kryon), znovuzakladatelky Lemurijského sesterstva - na jehož stránky zvu především všechny ženy, ve kterých tento název cosi probouzí. Tento příspěvek se jmenuje Zimní slunovrat 2016.

 

A teď vám již přeji co nejklidnější a zároveň nejradostnější svátky a oslavy.

 

S velkou láskou,

 

 

M.